Rólunk

Az Olasz-Dent Fogtechnikai laboratóriumot 2011-ben alapítottuk egy magasabb színvonalú fogtechnikai szolgáltatás megteremtésének igényével. Kezdettől fogva számunkra a legfontosabb a minőségi és a pontos munka, ami megbízhatósággal párosul.  Cégünk a Mecseken található nyugodt környezetben ezzel biztosítva számunkra minőségre történő maximális odafigyelést. Jelenlegi és leendő partnereinkkel hosszú távú, mindkét fél megelégedését szolgáló, kölcsönös bizalmon alapuló, munkakapcsolatra törekszünk. 

  • 2011-ben az Új Széchenyi Terv keretein belül sikeresen pályáztunk. Az elnyert összegből laboratóriumunkat új gépekkel szerelhettük fel, megteremtve ezzel a megfelelő hátteret a korszerű anyagok felhasználásával végzett minőségi munkához. 
  • 2017-ben újabb beruházásra került sor, egy ZirkonZahn M1 Wet Heavy CAD/CAM rendszerben, ezzel újabb sikeres lépést tettünk egy még modernebb a mai legmagasabb igényeknek is megfelelő fogtechnika kialakitására. 
  • 2018-ban egy ZirkonZahn Sinterofen 300S fém szineterkályhát is üzembe helyeztünk, mellyel a fém megmunkálást digitális formába helyeztük.

 

Reméljük hamarosan Önt is megrendelőink között üdvözölhetjük. Elérhetőségeinket itt találja meg. 

 

Üdvözlettel:

Prof. Dr. Olasz Lajos                                      Olasz Lajos

Tulajdonos                                                      fogtechnikus mester