Kínálatunk

Cégünk ezen fogtechnikai munkák elkészítését vállalja, ha egyéni megrendelése lenne kérjük lépjen kapcsolatba velünk egyeztetés céljából. Köszönjük.

 

Cirkon és Préskerámia

 

A mai kor legmagasabb elvárásainak is megfelelő fémmentes munkáinkat ZirkonZahn M1 Wet Heavy CAD/CAM  rendszerével készítjük el, amely lehetőséget ad héj, inlay, onlay, részleges és teljes koronák, AllOn4, valamint hidak (cirkon pótlás esetén) elkészítésére is, cirkónium, préskerámia, kompozit anyagokból. Továbbá vállaljuk teljes cirkon pótlások elkészitését a legmagassbb igényeket is kielégitve, ZirkonZahn Pretau és Pretau Anterior cirkonokból.
 

 

 

Fémkerámia

 

Fémkerámia munkáinkat kizárólag nikkel mentes CoCr tartalmú fémből készitjük, amit antagonista barát kerámiával leplezzük, amely hasonlít a természetes fog szerkezeti felépítéséhez és tulajdonságaihoz. A fémvázra égetett kerámia pótlás lehetőséget biztosít a nagyobb foghiányok áthidalására, ami előny lehet ha a páciens rögzített pótlást szeretne kevés számú pillérfog esetén.
 

 

 

Implantátumos pótlások

 

 A fogászati implantátum egy ideális helyettesítője a természetes foggyökérnek (tehát egy mű-foggyökér) ami olyan erős tartópillérként funkcionálhat a szájban, hogy  egy koronát vagy hidat, esetleg egy kivehető fogsort is képes rögzíteni. Mivel az implantátumot a fogorvos az állcsontba helyezi, így annak abszolút szövetbarátnak kell lennie. Laborunk vállalja egyedi CAD/CAM tervezésű implantátum felépitmény és implantátumos munkák elkészítését, ragasztott és csavarosan oldható formátumban is.
 

 

 

Kivehető pótlás

 

A (mű)fogsor egy kivehető protézis, amit a hiányzó fogak pótlására készítünk. Míg a teljes fogsort a szájüregben lévő nyálkahártyája tartja a helyén, addig a részleges fogsort elsősorban a hozzá kapcsolódó fog vagy korona rögzíti. Számos műfogsor illeszkedik különböző tartópillérekhez, ami külön stabilitást biztosít a fogsornak, magabiztosabbá téve ezzel a pácienst használatkor.